Osztálykirándulás

A csapatépítő kirándulást azoknak a nemrégiben alakult, vagy még össze nem szokott osztályközösségeknek állítottuk össze, akik szeretnék kicsit jobban megismerni egymást. A programban szereplő játékos feladatokat csak közösen, egymásra figyelve lehet megoldani. Sok nevetés és izgalmas kihívás vár rátok, ahol mindenki a csapat nélkülözhetetlen tagjának érezheti majd magát.

Délelőtt (1 óra): Bemelegítő társasjáték, ahol csapatokat alkotva, érdekes segédeszközökkel kell ügyességi feladatokat közösen megoldani. „Ne törd össze a tojást”, „Építs magasabbat”, „Rizsa”, hogy mit is jelentenek ezek a játékok, hogyan, mivel, kivel, mennyi idő alatt sikerül elsőnek megoldani, az csak rajtatok múlik!

Délután (1 óra): „Egyedül nem megy” a csapatmunka nagyon fontos eszköze a hatékony fejlődésnek. Ezzel a tréninggel az egymásra figyelés, a közös gondolkodás és kommunikáció alkalmazását gyakorolhatják a program résztvevői. A különféle ügyességi feladatok megoldását, itt és most, kizárólag csak közösen, csapatmunkában lehet eredményesen teljesíteni.

Éjszaka (1 óra): „Zombitúra” jártál már sötét bükk erdőben, érezted már, hogy minden érzékszerved élesebbé válik, ha sötét van? Nálunk kipróbálhatod!

Csapatépítés

Izgalmas  programokat válogattunk össze annak érdekében, hogy egy felejthetetlen élménnyel legyetek gazdagabbak.

Délelőtt (1 óra): célba lövés gyakorló-, csigás-, számszeríjjal, mászótalpas verseny, mókuskerék, várépítés.

Délután (1 óra): kódkeresős rejtvényjáték telefonos applikációval.

Kalandtúra

Izgalmas feladatok, gyönyörű természet és Magyarország legtisztább levegője, amit ezen a programon kínálunk. Túrázni mindig egy nagy kaland, ami örök téma és igazán szép emlék marad. A kalandtúra során technikai sporteszközök segítségével küzdhetjük le az utunkba kerülő akadályokat (célba lövés, Ariadné fonala, az odú, kötélhíd). A feladatok senkinek sem jelentenek megoldhatatlan kihívást, ha egy jó csapat áll készen a küldetés teljesítésére! 3 órás program.

Tematikus túrák

Vezetett túráink a Nyugat-Mátra valamilyen sajátos jellegzetessége köré fűződik (pl. ásványok, gombák, betyárok) és az élmények mellett új érdekes ismeretekkel is gazdagítja a programon résztvevőket. A túra során figyelembe vesszük a csoport igényeit, a megtett távolságot és a nehézségi szintet kívánság szerint módosítani tudjuk. Ezért ez egy igazi családi program, akár gyerekekkel, vagy kezdő túrázóknak is bátran ajánljuk. Az út során felfűzött megállóhelyekhez izgalmas történetek kapcsolódnak, ami igazán érdekessé teszi ezt a programot. Túravezetőink szükség esetén akár azonnal is rendelkezésre állnak, de ajánlatos pár nappal előbb egyeztetni az időpontot. Érdemes megtekinteni honlapunkon az aktuális események oldalt, ahol a jövőben induló és a már megrendezett tematikus túráink közül ki lehet választani azt a témát, ami leginkább érdekli a társaság tagjait.

Íjászat

Egyeztetett helyszínen lőhetünk célba csigás-, számszer-, vagy kétfajta erősségű gyakorló íjjal. 1 órás program.

Osztálykirándulás

6000,-Ft/fő/3óra

Csapatépítés

8000,-Ft/fő/2óra

Kalandtúra

4000,-Ft/fő/3óra

Tematikus túra

1500,-Ft/fő/1óra

Íjjászat

5000,-Ft/fő/1óra